Заведение Студентски град

167 900 EUR

Описание

Заведение Студентски град

Заведение Студентски град – търси новите си собственици! Продава се заведение в Студентски град на комуникативно и атрактивно място, стилно и модерно, в отлично състояние, напълно обзаведено с цялото оборудване и инвентар – ГОТОВО ЗА РАБОТА!  Уважаеми клиенти, с най-голямо удоволствие Ви представяме стилно обзаведено и модерно бистро! Заведението се простира на обща площ от 300 кв. м., от които около 60 кв.м. градина и се намира в район населен предимно от млади семейства.

  Според проведеното допитване от нас на място, гражданите споделят, че квартала  определено има  нужда от заведение, което да задоволи социалния живот на живущите в района. Тези, които помнят заведението като работещо бистро, биха се радвали отново да отвори врати за посетителите.

  Заведението е в отлично състояние и се продава с цялото оборудване и инвентар: мебели, електроуреди, включително и цялостно кухненско обзавеждане, в това число и прибори за хранене.

  Основни материали използвани в стилистичния дизайн на бистрото са: естествено дърво, ковано желязо и естествен камък. Интериорът фино прелива модернистични настроения с битови елементи и създава усещането за уют и комфорт, в същото време гостите могат да се насладят и на уединение благодарение на елегантно разположените сепарета.

  Заведението има възможност да посрещне около 60 гости в общо три вътрешни зали, около 10 места на бара и около 80 гости в градината. Освен трите зали и тераса за гости, заведението разполага и със следните помещения: кухня, склад, хладилен склад, мазе-склад, офис, миялно отделение, стая за персонал, служебна баня с тоалетна и тоалетна за гости. Заведението разполага и с удобно място за доставки! Заведението е със статут на „бистро“ от 2001 г. ЦЕНАТА ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР! За повече информация и огледи: Борислава Гоцева

Допълнителни детайли

 • Салон
  3 зали - 60 места
 • Бар
  1 - 10 места
 • Градина
  1 - 80 места
 • Други помещения
  кухня, миялно помещение, склад, мазе-склад, хладилен склад, офис
 • Санитарни помещения
  Стая за служители, баня с WC за служители, WC за клиенти

Местоположение

Сподели тази оферта

Сподели