ПРИКАЗНА КЪЩА В ГОРНА БАНЯ!

235 000 EUR

Описание

ПРИКАЗНА КЪЩА В ГОРНА БАНЯ!

„Бориста К” Ви представя прекрасна къща в Горна баня! Къщата се намира на прекрасно и зелено място, готова за живеене. Построена е около 1984г. Къщата е с изложение на помещенията главно на изток, запад и юг, а на север са разположени единствено санитарните помещения и стълбището. Сменени отвътре и отвън са ВиК и ел-инсталациите в къщата. Има външна изолация с дебелина 10см, като мазилката е силиконова. Сложена е PVC-дограма с широк стъклопакет – 32мм в цялата къща.

Първият и вторият етаж на къщата са по 64кв.м. всеки, а таванът, който е обособен на самостоятелно ателие е 35кв.м. Дворът 600кв.м.

Първият етаж се състои от: кухня с трапезария и хол като трапезарията се ползва като кабинет, отделена е от хола с висока библиотека. От хола се излиза на огромна тераса, която е около 40кв.м. Терасата е разделена на BBQ-кът с навес и BBQ-камина, отворена част, a източната част също е с навес и е обособена като бар кът. На този етаж има също баня с тоалетна. По вътрешно стълбище се стига до втория етаж, където има още една баня с тоалетна, две спални, едната от които е заедно с кабинет пред нея (което в момента се използва като творческо ателие). На третия (тавански) етаж има обособено ателие за живеене. То е изцяло самостоятелно, има баня с тоалетна, кухня, мека мебел. До него се стига по вътрешното стълбище. Къщата се продава заедно с трайно прикрепените уреди и мебели.

Към къщата има гараж, който е около 40кв.м. Представлява мазе с гараж под къщата. Помещението е сухо, няма влага, там се намира и котелът за отоплението на къщата. Едната част на двора е оформена с овощни дръвчета, а другата все още не е обработена (западната част). Къщата граничи с други къщи.

Огромно предимство е,че къщата се намира в близост до минералната вода в Горна баня и е на метри от новостроящата се спирка на метрото, която ще се казва Станция 19-III (Горна баня).

Предимство е да живеете в Горна баня по ред причини – заобиколени сте от природа тук и  въздухът е по-чист, също така имате чиста лечебна минерална вода „на две крачки” от Вас, а в същото време се намирате на много комуникативно място със спирки на градския транспорт и спирка на бъдещото метро – какво по-хубаво от това!

 

Номер на оферта в агенцията: BSS155

За повече информация и огледи: 0898 808 613– Борислава Симеонова, http://borista.bg/

При желание и интерес не се колебайте да ни звъннете!

Сподели тази оферта

Сподели