ДОМ ПРИ ОРЛИТЕ НА ЯВОРОВ!

122 900 EUR

Описание

ДОМ ПРИ ОРЛИТЕ НА ЯВОРОВ!

Двустаен апартамент в „Яворов“ на „топ“ място! Да, вълнуващо и много приятно е, да имаш възможността да предложиш на клиентите жилище, което съчетава в себе си, удобство от разпределението на стаите, положението в сградата, което е гаранция за топлоефективност, изложение, което гарантира светлината в по-голямата част на деня, местоположението на самата улица и местоположението спрямо „сърцето“ на столицата, което е абсолютна гаранция за удобство от гледна точка на градската мобилност и в същото време се съчетава с тишината и уюта на стария и класически столичен квартал. Ж.к. „Яворов“ е съчетание на модерното и класическото старо, пресечната точка на забързания и динамичен живот с уюта на природата в близките паркове и градски градини. Кварталът успява да пази и днес старият си романтизъм с малките магазинчета, кафенета и зелени градиники, спокоен, тих и слънчев.

Жилището, което предлагаме да се превърне във Ваш дом, кантора или място за творчество се намира в непосредствена близост до Орлов мост, сгушено между ул. „Цар Иван Асен ll“ и бул. „Цариградско шосе“.

Сградата е тухлена от 1956 г, апартамента е разположен на партерен етаж със западно изложение и е т.н. „вътрешен“ апартамент, квадратурата по нотариален акт е 72 кв.м. – по външни граници на имота и има следното разпределение: голяма стая, която може да бъде разделена на две отделни – с площ около 34 кв.м., кухня – около 12 кв.м., баня с тоалетна – около 3 кв.м. и коридор с вграден гардероб – около 5 кв.м. Към жилището има 2 избени помещения. Посочените площи са по измерване на светлите части на помещенията! Топлата вода и отоплението са на ТЕЦ

Жилището е в състоянието на приложените снимки! „Бориста К“ не обработва снимките на предлаганите имоти!

АГЕНЦИЯТА Е С КЛЮЧ!

Номер на оферта в агенцията: BSS150

За повече информация и огледи: 0898 808 613– Борислава Симеонова, www.borista.bg

При желание и интерес не се колебайте да ни звъннете!

Допълнителни характеристики

Сподели тази оферта

Сподели