Препоръки

Мария и Даниел Еленкови

Чували сме, че намирането на имот в София е дълга и сложна задача. А дали наистина е така – не знаем. Защо? –  защото в това начинае наш патрнъор бе Агенция за недвижими имоти „Бориста К“ ЕООД. 

Само за около месец ние с помощта на „Бориста К“ ЕООД открихме мечтания апартамент в предпочитан от нас квартал.  През целия организационен и технически процес по търсене и придобиване имота от Агенцията получавахме точни съвети, своевременни реакции, гъвкави условия  и активно участие.

С труд, всеотдайност и професионализъм нашият брокер ни показа, че парите дадени за комисионна „не са хвърлени на вятъра“, а напротив – разумно похарчена сума, която ни спести много време и ни осигури спокойствие и увереност, че всичко  се случва и ще се случи.

Благодарим Ви, че оправдахте доверието ни и че бяхте част от един от най-щастливите мигове в живота ни.

Дерзайте напред!

                                                                                 Мария и Даниел

Олга и Георги Меркови

Настоящата препоръка издаваме на Бориста К ЕООД в уверение на това, че те са екип от всеотдайни специалисти, на които може да се разчита. Семейството ни за първи път се сблъска с необходимостта от продажбата на имот и не бяхме съвсем на ясно, как точно протича една такава сделка. Потърсихме връзка с брокер от фирмата, който ни препоръча наш познат. Останахме доволни, защото още на първата среща ни беше обяснена цялата процедура с всички важни подробности, в процеса на продажба нямаше напрежение и всичко се случи по организирания план за действие. Благодарим Ви за старанието и добре свършената работа! Продължавайте все така напред!

С уважение,

Сем. Меркови

Елица Григорова

Не съм вярвала, че една сделка с недвижим имот може да протече толкова бързо и организирано, защото това не ни се случва за първи път, но това беше факт при работата ни с екипа на Бориста К. Ние ги открихме чрез обява за продажба на имот, който те предлагаха. Организирахме среща, направихме оглед на имота, коментирахме апартамента с всички негови предимства и недостатъци. Впечатляващо беше, че те не ни пресираха и не ни възхваляваха имота, както обикновено се случва, че това е най-изгодния, най-съвършения имот – казаха и показаха нещата такива, каквито трябва да бъдат. Всяка от страните сподели своите изисквания и те намериха баланса, така че сроковете да са удобни за всички и да няма притеснения с финансирането.

Препоръчваме ги, защото са коректен партньор и ще обърнат внимание на желанията Ви!

Елица Григорова

Адв. Константин Симеонов

Препоръчвам агенция за недвижими имоти „Бориста К“ ЕООД, като надежден и лоялен партньор. Агенцията успя в неочаквано кратък срок да свърши работа, която четири години други брокери не успяха. Като адвокат изисквам ясни правила, точни процедури и коректни отношения – те отговориха на всичко това. Свършиха работа безупречно, като имаха ангажимент и да се погрижат за набавянето на цялата необходима документация за осъществяване на продажбата.

С пожелание за много бъдещи успехи,

Адв. Константин Симеонов

Детелин Пърлев

Случайно попаднах на контактите на агенция Бориста-К – те са познати на мой приятел. Подходих колебливо към тях в началото, тъй като съм имал недобър опит с други брокери. Борислава Гоцева обаче опроверга негативните ми очаквания – работеше бързо, отговорно и професионално по моите критерии. Само за две седмици с нейна помощ открих подходящ наемател.

С удоволствие бих я препоръчал на всички, които имат нужда от такава услуга.

Дидо

Румен Славов

Имах проблем – да намеря свой дом за много кратко време. Както при много други хора, когато това не е планирано беше трудно осъществимо, а нямах и достатъчно пари за това начинание, което го правеше още по-трудно. Мой колега ми даде телефон на агенция Бориста-К, той бил много доволен от услугите им. От момента на запознанството ми с тях се изпълних с надежда – усмихнати, отговорни млади хора, които взимат ситуацията на клиентите си присърце. Намерих с тяхна помощ моят дом, като ми помогнаха и с контакт и препоръка за дофинансиране. Продължиха да работят с мен дори, след като си уредихме финансовите взаимоотношения, което както съм чувал се случва много рядко.

Голямо благодаря за всичко, което направихте за мен!

Румен