Агенция за недвижими имоти Бориста К ЕООД

Агенция за недвижими имоти Бориста К ЕООД
Правилната посока към новият Ви дом!

 

Агенция за недвижими имоти.

 

Уважаеми Господа,

Агенция за недвижими имоти Бориста К ЕООД работи изцяло в услуга на клиента и предлага цялостно обслужване в областта на недвижимите имоти.

ВИЗИЯ

Агенция за недвижими имоти Бориста К ЕООД е създадена изцяло на база осъзната необходимост от индивидуален подход при работата с клиенти и нужда от осигуряване на адекватна и актуална информация в областта на недвижимите имоти. Компанията се обслужва от специалисти, работили дълги години в сферата на обслужването, които добре познават желанията, нуждите и притесненията на клиентите. Екипът осигурява консултации, извършва необходимите проучвания и изготвя анализи съгласно Вашите изисквания в процеса на покупко-продажба на недвижими имоти.

Компанията не е новатор в предлаганата услуга, но се стреми да бъде различна в стила на обслужване, да осигури индивидуален подход и да постигне възможно най-високо ниво на удовлетвореност у клиентите си.

Визията, с която агенция за недвижими имоти Бориста К ЕООД обслужва клиентите си се основава на правило за индивидуалност, удовлетвореност, доверие и сигурност.

МИСИЯ

  • Обогатява знанията на своите клиенти за процеса на покупко-продажба на недвижими имоти;
  • Създава условия на сигурност при осъществяване на сделка;
  • Спестява време и усилия на клиентите си в организационните и технически процеси, при търсене на дом и продажба на имот.

ЦЕЛ

  • Да бъде доверен и предпочитан партньор в областта на недвижимите имоти;
  • Да предлага гъвкави условия за обслужване на клиентите си според техните изисквания и възможности;
  • Да бъде активен участник в изграждането на една по-добра система за осигуряване на стабилност и сигурност при сделките с недвижими имоти.

 

За нас ще бъде чест да бъдем Ваш партньор и сътрудник!

С най-добри пожелания,
Борислава Симеонова

 

Агенция за недвижими имоти Бориста К ЕООД
агенция за недвижими имоти
агенция за недвижими имоти

Посетете ни във Facebook: https://www.facebook.com/Borista.K.EOOD/