Новини

5 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ПОКУПКАТА НА ЖИЛИЩЕ

5 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ПОКУПКАТА НА ЖИЛИЩЕ

5 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ПОКУПКАТА НА ЖИЛИЩЕ

5 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ПОКУПКАТА НА ЖИЛИЩЕ! Всички, които са преминали в живота си през това, а именно – покупката на дом, са наясно, че това е трудоемка работа и много нерви. В повечето случаи много хора не могат сами да се справят, ако до тях няма коректен и компетентен брокер, който да е техният „спътник“ от самото начало до самия край на действието. Това са нашите 5 съвета за Вас при покупката на жилище:

  1. Намерете си свой доверен брокер на недвижими имоти, който ще е неотлъчно до Вас и ще защитава Вашите интереси във всяка ситуация. Все пак това е работата на брокера, той е компетентен, запознат е с отговорите на всички Ваши въпроси, което ще Ви кара да се чувствате спокойни по време на тази важна стъпка от Вашия живот!

 

  1. Направете си равносметка на доходите и спестяванията Ви. Така ще разберете какъв е Вашият бюджет за бъдещото Ви жилище и също така това ще улесни Вашият брокер и ще го ориентира в какъв ценови диапазон да се ориентира, когато Ви подбира предложения.

 

  1. Имайте ясна цел! Помислете добре и решете какво точно желаете – квартал, район, вид на апартамента (например: 2-стаен/3-стаен/мезонет), етаж, изложение и т.н. Ако нещо Ви притеснява или не Ви е ясно можете да се консултирате с брокера Ви относно тези въпроси.

 

  1. Ходете по огледи през деня! Така ще видите района, в който е жилището много по-ясно. Апартаментът на нощна светлина може да изглежда различно отколкото на дневна или да не успеете да видите някой дефект, който би Ви притеснил или повлиял на решението за покупка.

 

  1. И най-важното! Не правете прибързани решения! Това е важна стъпка от Вашия живот, избирате си свой собствен дом! Затова е добре да имате до Вас доверен брокер – винаги можете да поговорите с него и да обсъдите всичко – от идеите, които имате до страховете и притесненията Ви! И незабравяйте, че е най-важно да се чувствате добре в новото Ви жилище!

 

Линк към нашата предишна статия: http://borista.bg/syveti-pri-obzavejdane-malki-prostranstva/

А ето и нашите 5 съвета при наемането на жилище, които може да Ви бъдат полезни: http://borista.bg/5-polezni-syveta-pri-naemane-na-jilishte/

 

Photo credits: http://www.housebeautiful.com/